Οι βραβευμένες παροχές μας!

DEBATE CLUB
Τα debate (αγώνες επιχειρηματολογίας), το σημαντικότερο πανεπιστημιακό αγώνισμα παγκοσμίως, διευκολύνουν τη συμμετοχή των σπουδαστών σε μια απαιτητική αλλά παράλληλα εποικοδομητική και συναρπαστική δραστηριότητα χρησιμοποιώντας «τις λέξεις σαν όπλα τους». Τα σχολεία QLS, βλέπουν μπροστά και ετοιμάζουν τους μαθητές τους για τις δεξιότητες που θα χρειαστούν στον πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό εργασιακό τους χώρο τον 21ο αιώνα! Οι μαθητές μας, έχουν αποσπάσει σειρά βραβείων στο ετήσιο QLS Online Debate Festival. Το πρωτοπόρο αυτό project του QLS, απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στα Education Leaders Awards 2019 στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία».

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ
Το καινοτόμο Πρόγραμμα Διγλωσσίας βοηθά τα παιδιά 4 ετών έως 7 ετών να γίνουν δίγλωσσα φυσικά μέσα από το παιχνίδι σε νεαρή ηλικία. Συνιστά την καθημερινή επαφή με τη γλώσσα στο σπίτι μέσω πλατφόρμας αλλά και σε εκπαιδευτικό χώρο από την ηλικία των 4. Εφαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού με μεγάλη απήχηση και στην Ελλάδα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών QLS.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ QLS-iLearn
Το QLS διαθέτει τη δική του ηλεκτρονική πλατφόρμα με καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό για τις τάξεις Juniors (JUMP) - A - B - C. Τα παιδιά, με πολύ ευχάριστο τρόπο και μέσα από παιχνίδια, κουίζ, video, κάνουν επανάληψη την διδακτέα ύλη. Παράλληλα, κερδίζουν πόντους, κονκάρδες και βραβεία. Η παιχνιδοποίηση (gamification) της μάθησης, είναι ο νέος, αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν! Η πλατφόρμα QLS-iLearn απέσπασε το Αργυρό Βραβείο των Education Leaders Awards 2019 στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση».

NEA ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ JUMP
Η νέα εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP αποτελεί τη βάση μίας νέας ολιστικής διδακτικής μεθόδου που στηρίζεται σε 4 σημαντικούς πυλώνες:

1. Φωνημική Προσέγγιση Πρώτης Γραφής & Ανάγνωσης
Οι μικροί μαθητές μαθαίνουν με τον τρόπο που διδάσκονται και οι μαθητές στην Αγγλία (φωνημική μέθοδος) με αποτέλεσμα να γίνονται ικανοί αναγνώστες της Αγγλικής γλώσσας πολύ γρήγορα, να μιλάνε με σωστή προφορά και να διαβάζουν εύκολα λέξεις που δεν γνωρίζουν ακόμα.

2. Βιωματική Μάθηση
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν με το παιχνίδι, την εμπειρία (project) , την συνεργασία και μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων όπως role playing, presentation and research, songs, storytelling, crafts, δημιουργική γραφή κ.ά. Αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούμε για να διδάξουμε τους μικρούς μας μαθητές στην σύγχρονη εποχή.

3. Πρωτόκολλα Διδασκαλίας QLS
Πρωτότυπο QLS εκπαιδευτικό υλικό ειδικά κατασκευασμένο από τους Ακαδημαϊκούς μας συνεργάτες για να ενισχύει την βιωματική μάθηση και να καθορίζει τις διαδικασίες που αυτή διδάσκεται σε όλα τα Κέντρα QLS.

4. Παιχνιδοποίηση της Μάθησης μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας QLS-iLearn
H βραβευμένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα στηρίζει τον μαθητή μας στο σπίτι καθώς έχει πρόσβαση σε αυτήν και στο αποκλειστικό της υλικό από tablet, κινητό ή υπολογιστή.
Η εκπαιδευτική προσέγγιση JUMP απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο των Education Leaders Awards 2019 στην κατηγορία «Καινοτομία Στη Διδασκαλία».

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ QLP
Το Δίκτυο QLS, πάντα συμπορευόμενο με τις απαιτήσεις της εποχής, προετοιμάζει τα παιδιά για έναν πολύ διαφορετικό κόσμο. Οι έντονοι ρυθμοί που καταγράφονται καθημερινά καθιστούν άμεση την ανάγκη για τους μαθητές να γνωρίσουν την προσωπικότητά τους, καθώς και τον τρόπο που μαθαίνουν ευκολότερα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έμφυτα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Η δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτή την πολύτιμη γνώση προκύπτει από τη συνεργασία μας με την επιστημονική ομάδα της Computer Academy που έχει αναπτύξει την ψυχομετρική σειρά ΑΡΙΣΤΟΝ. Η συγκεκριμένη σειρά είναι αποτέλεσμα πανεπιστημιακών ερευνών στην Ελλάδα και την Ευρώπη και έχει δημιουργηθεί με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι πάντα να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα οφέλη από την εκπαιδευτική διαδικασία. Για το σκοπό αυτό χορηγούμε στους μαθητές το QLP (QLS Learning Profile) TEST by ARISTON. To πρόγραμμα QLP κέρδισε πανελλαδικά το Χρυσό Βραβείο των Education Business Awards 2017 στην κατηγορία «Καινοτομία Στη Διδασκαλία».

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ANTI-BULLYING
Από το Σεπτέμβριο του 2014 τα Σχολεία μας έχουν ξεκινήσει μια πολυβραβευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Εκστρατεία Anti-Bullying με πλούσιες δράσεις αφύπνισης των μαθητών και της κοινωνίας μας. Στο πλάι μας βρίσκεται η βραβευμένη μας Ομάδα Εθελοντών & Πρεσβευτών Anti-Bullying που στήσαμε τον Οκτώβριο του 2014 και εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με νέες δράσεις και νέα μέλη. Το 2016 μας απονεμήθηκε από τη Βρετανική κυβέρνηση το Βραβείο Diana, που απονέμεται στη μνήμη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, για το έργο μας κατά του σχολικού εκφοβισμού. To 2017 λάβαμε 3 ακόμα διακρίσεις: Χρυσό Βραβείο των Education Business Awards στην κατηγορία Καταπολέμησης Σχολικού Εκφοβισμού, το Βραβείο Voluntary Action στην κατηγορία Εκπαίδευση και το Δίπλωμα Φιναλίστ στην κατηγορία Κοινωνικού Αντίκτυπου στα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης του Βρετανικού Συμβουλίου! Το 2018 κερδίσαμε για δεύτερη φορά το Βραβείο Diana.

Πίσω

μάθε πρώτος τα νέα μας

* υποχρεωτικό πεδίο