ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ QLP! ΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ!

QLP - QLS LEARNING PROFILE

Τα Σχολεία μας, πάντα συμπορευόμενα με τις απαιτήσεις της εποχής, προετοιμάζουν τα παιδιά για έναν πολύ διαφορετικό κόσμο. Οι έντονοι ρυθμοί που καταγράφονται καθημερινά καθιστούν άμεση την ανάγκη για τους μαθητές να γνωρίσουν τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν ευκολότερα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έμφυτα χαρακτηριστικά που διαθέτουν.

Η δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτή την πολύτιμη γνώση προκύπτει από τη συνεργασία μας με την επιστημονική ομάδα της Computer Academy που έχει αναπτύξει την σειρά ΑΡΙΣΤΟΝ. Η συγκεκριμένη σειρά είναι αποτέλεσμα πανεπιστημιακών ερευνών στην Ελλάδα και την Ευρώπη και έχει δημιουργηθεί με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι πάντα να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα οφέλη από την εκπαιδευτική διαδικασία. Για το σκοπό αυτό θα χορηγήσουμε στους μαθητές το AristonMultipleIntelligence (Πολλαπλή Νοημοσύνη).

Το Ariston Multiple Intelligence είναι ένα τεστ διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Διερευνά τους εναλλακτικούς τύπους ευφυΐας (οπτικό, ακουστικό, λεκτικό, λογικό, ενδοπροσωπικό, διαπροσωπικό, κιναισθητικό, φυσιοδιφικό) που διαθέτει ο κάθε μαθητής και σύμφωνα με το ποιοί είναι περισσότερο αναπτυγμένοι, παρουσιάζει ενδεικνυόμενους τρόπους μελέτης, αλλά και εξατομικευμένης διδασκαλίας. Ο μαθητής, γνωρίζοντας τους ιδιαίτερους μαθησιακούς του τύπους και τον τρόπο που προσλαμβάνει και επεξεργάζεται τις γνωστικές πληροφορίες, «μαθαίνει πώς να μαθαίνει».

To πρόγραμμα QLP έχει επιμεληθεί το ARISTON Computer Academy. Εκτός από το QLS, το ARISTON Computer Academy μετρά πολλές επώνυμες συνεργασίες και ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποιες από αυτές:

University of London
Laura Ashley 
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
The British Library
Coca-Cola 3E
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Γενικό Επιτελείο Στρατού
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
INTERAMERICAN
Vodafone-Panafone SA
Κολλέγιο Αθηνών
Κολλέγιο Ψυχικού
Ελληνο-Γερμανική Αγωγή
Εράσμειος Σχολή
Γερμανική Σχολή
Ελληνο-Γαλλική Σχολή Ουρσουλίνων
ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"
Αμερικανικό Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΕΛΚΕΠΑ - Ινστιτούτο Τεχνολογικών Εφαρμογών
Δήμος Βύρωνα
Δήμος Αμαρουσίου
Δήμος Ζωγράφου
Δήμος Χαλανδρίου
Δήμος Χίου
ΤΕΙ Κρήτης
ΝΕΛΕ
ΑΔΜΗΕ (ΔΕΗ)
Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ
ΕΚΟ ΑΕΒΕ
Sanofi-Aventis AΕ

Πίσω

μάθε πρώτος τα νέα μας

* υποχρεωτικό πεδίο