ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2015

Όπως κάθε χρόνο, μέσα από σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων υποδεχόμαστε τις γιορτές με χαμόγελο! Σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας...

Όπως κάθε χρόνο, μέσα από σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων υποδεχόμαστε τις γιορτές με χαμόγελο! Σημειώστε λοιπόν στην ατζέντα σας...

Smile ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
Aφιερωμένη όπως πάντα στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, φέτος είναι και ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ καθώς γιορτάζουμε 40 ΧΡΟΝΙΑ επιτυχημένης πορείας στο κινηματοθέατρο CINELAND Παντελής. Οι ώρες είναι οι εξής:
09:45-11:00 JUNIOR CLASSES
11:30-13:00 A CLASS - B CLASS (ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ) - C CLASS 
13:30-15:30 Β CLASS (ΡΕΘΥΜΝΟΥ) - D CLASS - F CLASS - PROFICIENCY CLASS
Παρακαλούμε να παραστείτε στην εκδήλωση αυτή όπου τα παιδιά θα παρουσιάσουν θέατρο, τραγούδι, ποίηση, χορό και θα γίνουν απονομές πιστοποιητικών γλωσσομάθειας PALSO – PTE B1 – LOWER B2 – PROFICIENCY Γ2 και η βράβευση των αριστούχων μαθητών της περυσινής σχολικής χρονιάς.

Smile LIVING WITH A SMILE - ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
1-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
Συνεχίζουμε τη συλλογή αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο!Μεγάλη φιλανθρωπική δράση “Living With A Smile” στα πλαίσια της Εκστρατείας Anti-Bullying που συνεχίζεται και φέτος.

SmileΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ 
ΔEYTEPA 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Είναι γνωστή η σχέση μας με τις οργανώσεις Δήμου Ρεθύμνου για Άπορους Μαθητές, Χαμόγελο του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Σύλλογο ΑΓΑΠΗ, UNICEF και την ACTIONAID της οποίας έχουμε αναλάβει την αναδοχή 4 παιδιών από το 1998, με σύμμαχους γονείς και μαθητές. Ενισχύσετε λοιπόν και φέτος το σημαντικό αυτό έργο συμμετέχοντας στην ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ μας τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 6μμ στο Ατσιπόπουλο και 7μμ στο Ρέθυμνο με πολλά πλούσια δώρα. Παρακαλούνται οι γονείς που διατηρούν εμπορικά καταστήματα, εφόσον το επιθυμούν, να προσφέρουν κι εκείνοι κάποιο δώρο στην κλήρωση.

SmileΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ANTI-BULLYING
ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 14:30
ΡΕΘΥΜΝΟ: ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 14:30

SmileΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FACEBOOK
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
Θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook ο Μεγάλος Εορταστικός Διαγωνισμός με ένα δώρο-έκπληξη, περιζήτητο και συλλεκτικό που θα λατρέψουν τα παιδιά!! Κάνετε λοιπόν Like στη σελίδα μας www.facebook.com/AsimeniaFeatham για να ενημερώνεστε πάνω στις τελευταίες δραστηριότητές μας.

Πίσω

μάθε πρώτος τα νέα μας

* υποχρεωτικό πεδίο